اخبار

اظهار عجز و درماندگی پژاک در نامه به رهبر انقلاب

ریوار آبدانان مهمترین هدف پژاک از نوشتن نامه به رهبر انقلاب اسلامی را ایجاد جوی جهت حل مسئله‌کُرد در ایران اعلام کرد.
انجمن بی تاوان آذربایجان غربی : ریوار آبدانان عضو مجلس پژاک ، در خصوص نامه‌ي پژاك به مقام معظم رهبری ، مسئله‌ي انتخابات رياست‌جمهوري در ايران و چگونگي پروژه‌ي پژاك براي حل مسئله‌ي کُرد مصاحبه‌ای با خبرگزاری فرات نیوز انجام داد.
ریوار آبدانان این اقدام پژاک را صرفا برای ایجاد جوی جهت حل مسئله‌کرد در ایران اعلام کرد ؛ وی تصریح کرد نامه‌ي پژاك در اصل توان و ظرفيت سياسي‌ـ فكري پژاك جهت حل دموكراتيك مسئله‌ي کُرد در ايران را نشان مي‌دهد. وی همچنین با انتقاد شدید از سایر احزاب و اپوزسیون کُردی اذعان داشت ،ما تاكنون از مداخله‌ي خارجي حمايت نكرده‌ايم اما همانند برخي جريانات اپوزيسيون كه فاقد ره يافت سياسي و دموكراتيك هستند نيز عمل نمي‌كنيم. ما راه‌حل خودمان را داريم.
پژاک در نامه ی که به رهبر انقلاب نوشته بود به صراحت و آشکار موضع خود را اعلام نکرده بوده ولی امروز ریوار آبدانان با فصاحت و بلاغت هر چه تمام به عجز و درماندگی گروهک اقرار کرده و هدف از نوشتن نامه به رهبر انقلاب را درخواست یاری و کمک از سوی ایشان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا