عملکرد گروهک تروریستی پ ک ک در سال 2013
انجمن بی تاوان آذربایجان غربی : فرقه تروريستي پ ك ك در سال2013 ميلادي با ناکامی های متعددي همراه بود كه به مهم ترين آنها در ذیل اشاره مي كنيم.
عبدالله اوجالان تسليم خواسته هاي تركيه شد
عبدالله اوجالان كه به گفته شبكه رووداو فردي بسيار ترسو و فريبكار است به درخواست دولت تركيه براي خروج اعضاي فرقه تروريستي پ ك ك از خاك تركيه و آتش بس جواب مثبت داد و دولت نيز در عوض به وي قول داد تا در زندان يك دستگاه تلويزيون در اختيارش قرار دهد و به وضعيت سلولش كمي رسيدگي كند. اوجالان به پ ك ك دستور داد تا اعضاي خود را خارج كند اما متوجه شد ديگر اقتدار قبلي را نداشته و پ ك ك با رد دستور او عملا ثابت كرد ديگر اوجالان براي آن مترسكي بيش نيست. دولت تركيه نيز به خاطر عدم خروج تروريست ها از خاك خود مذكرات را به حالت تعليق در آورد.
بركناری مراد كاراييلان از شورای رهبری
با توجه به دو دستگی و اختلافات شدید میان سران گروهک ، مراد كاراييلان سركرده پ ك ك توسط جميل باييك كنار رفت و طرفداران وي يكي پس از ديگري از پست هاي اصلي پ ك ك حذف شدند. اين به تشديد اختلافات داخلي اين فرقه كمك كرد. جميل باييك از زمان به قدرت رسيدن فقط با زبان تهدید آمیز سخن می گوید.
شكست انتخاباتي
پ ك ك با نام حزب راهكار دموكراتيك كردستان در انتخابات پارلماني كردستان عراق شركت كرد و با شكستي خنده دار تاكنون سكوت كرده است. اين فرقه فقط 3605 راي يعني كمتر از آراي يك روستا را به خود اختصاص داد.
شكست سنکین در كنگره ی ملي کُرد
پ ك ك قصد داشت به برگزاري كنگره ملي كرد خود را بر همه گروههاي كردي تحميل كند اما گروههاي كردي به ويژه بارزاني با اين رويكرد تروريست ها مخالفت كردند و سرانجام كنگره ملي را كه برگزاري آن آرزوي پ ك ك بود براي هميشه كنار گذاشتند
شكست و ناکامی در كردستان سوريه
پ ك ك كه با سواستفاده از خلا قدرت كنترل كردستان سوريه را به دست گرفته بود با واكنش گروههاي كرد سوري، بارزاني مواجه شد و از طرف ديگر با شكست در برابر النصره سرانجام در آخرين ديدار اربيل تسليم خواسته هاي بارزاني شد.
انزواي اوجالان با سفر بارزاني
با سفر مسعود بارزاني به دياربكر و به دعوت رسمي نخست وزير تركيه هيچ اسمي از پ ك ك و اوجالان نيامد و انزواي اين فرقه گامي بيشتر به جلو رفت. اين سبب عصبانيت تروريست ها شد و همزمان با اين سفر دست به ا قدامات خرابكارانه زدند.
جدای بريار گابار از فرقه تروریستی پ ک ک و پژاک
ريار گابار عضو ارشد شوراي رهبري پ ك ك و پژاك به خاطر اختلافات شديد داخلي سركرده هاي پ ك ك و پژاك و برخورد نبعيض آميز پ ك ك نسبت به كردهاي ايران فرار كرد. اين فرار صربه اي جبران ناپذير بر پ ك ك وارد نمود و سبب شد تا بين طرفداران كاراييلان و باييك درگيري تشديد شود. روند فرار پس از اين افزايش يافته است.



