اخبار

ریوار آبدانان در آستانه ی جدایی از پژاک

تبیعضات بیش از حد جمیل بایک علیه اعضای ایرانی پژاک وضعیت نابسمانی در گروهک ایجاد کرده است ، و جدایی باریا گابار از نشانه های بارز این تبغض در فرقه می باشد.
انجمن بی تاوان آذربایجان غربی :اکنون پس از فرار بريار گابار عضو شوراي رهبري پ ك ك و وارد آمدن ضربه اي جبران ناپذير به اين فرقه شنيده ها حاكي از افزايش شديد تنش ها ميان طرفداران كاراييلان و باييك از يك طرف و بين باييك و اعضاي ايراني از طرف ديگر مي باشد.

جميل باييك تاكنون توانسته است بيشتر اعضاي ايراني را يا به اروپا بفرستد تا در آنجا همراه حاجي احمدي به عيش و نوش بپردازند و كساني مانند امير كريمي از اين جمله اند و يا آنها را براي كشته شدن به سوريه مي فرستد.

در شرايط كنوني پ ك ك و پژاک ريبوار آبدانان كه يكي از مروجان شيطلان پرستي در پ ك ك و پژاك است اخيرا تلاش مي كند تا خود را بيشتر بر سر زبان ها بيندازد تا شايد مشهور گردد. اين بي برنامه نيست. او تلاش مي كند تا پس از رسيدن زمان مناسب همانند بريار گابار فرار كند.

دليل فرار وي نيز از اين قرار است :

او در جمع دوستانش به صورت خصوصي اعلام كرده تبعيض عليه اعضاي ايراني به ويژه اعضاي شيعه بيشتر شده لذا نمي تواند اين وضعيت را تحمل كند. يكي ديگر از دلايل اصلي اين برنامه ريزي قرار گرفتن در ميان مخالفان اصلي پ ك ك و مشاركت در برنامه بارزاني براي ايجاد يك آلترناتيو با همكاري دولت تركيه است.

اظهارات دو كيشوتي آبدانان درباره كردهاي ايران و لزوم مذاكره ايران با پژاك !!! در اين زمينه در اين چارچوب قابل تفسير است. در صورتي كه اين زنجيره فرار تكميل شود بايستي منتظر فروپاشي پ ك ك از درون باشيم

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا