۲۹ آذر ۱۴۰۳
  • خانه
  • >
  • یادداشت روز
  • >
  • قلمرو راهزن ها / ناگفته هایی از بازدید مخفیانه خبرنگار انجمن بی تاوان از اردوگاه پژاک در قندیل

قلمرو راهزن ها / ناگفته هایی از بازدید مخفیانه خبرنگار انجمن بی تاوان از اردوگاه پژاک در قندیل

  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹
  • ۱۶۳۰ بازدید
  • ۰
به گزارش انجمن بی تاوان، کوههای قندیل در شمال غربی مرزعراق که قلمرو راهزن هاست تدریجا به قلعه نظامی گروه تروریستی پژاک تبدیل شد.

سردار سلماس از کادرهای پژاک، به من گفت که نمی تواند قول مصاحبه با فرمانده پژاک را به من بدهد اما اگر برای یک سفر سخت آماده باشم می تواند مرا به اردوگاه این گروه ببرد.

پژاک فرزند نامشروع (پ ک ک) محسوب می شود.

زمانی که آمریکا از دولت عراق خواست با تقاضاهای ترکیه مبنی بر خارج کردن عناصر پ ک ک از کوههای قندیل یعنی منطقه ای که از آن به اهداف نظامی ترکیه حمله شده است موافقت کند، پژاک از مرز عراق فعالیت هایی را علیه ایران آغاز کرد. پژاک در اوایل تمام حملات و درگیری را با حمایت مستقیم آمریکا انجام می داد.

من سردار سلماس را در منطقه شرق رانیا، حدود یک ساعت در یک جاده پر پیچ و خم و سنگلاخی با شیب تند دنبال کردم، راهی که به نظر می رسید پیاده رفتن در آن امن تر و راحت تر است.

برای رسیدن به اردوگاه اصلی، باید با پای پیاده از یک دره بلند و گورستان اعضای پ.ک.ک در حوالی روستای مرددو می گذشتیم.

سردار دامنه کوههایی را به من نشان داد که از آتش بمباران ایران سیاه شده بودند.

در یک بنای سنگی کنار یک دریاچه یک عنصر زن سوری برایمان چای آورد و به من گفت زمانی به عضویت گروه در آمده که در مدرسه درس می خوانده است.

وقتی خورشید در حال غروب، پشت قله کوه ها پنهان می شد، فرمانده شیار شوگر با لباس استتار و یک کلاشنیکف از کمپ اصلی که با ما ۴ ساعت فاصله داشت سررسید.

او شروع کرد به نقل حکایت پیروزی های از اصل عدم که پژاک در برابر ایران کسب کرده بود.

به گفته او بمباران هفت روزه ایران هیچ آسیبی به اعضای گروه نرسانده بود که از اصل دروغ محض بود.

با اینکه شیار شوگر از بکار بردن عبارت تشکیلات یا سازمان خواهر طفره می رفت موافق بود که پ ک ک و پژاک به صورت تنگاتنگ با یکدیگرهمکاری می کنند و دارای ایدئولوژی و استراتژی اعتقادی همسان هستند.

همه می دانند که ایالات متحده آمریکا و اسرائیل از پژاک حمایت مالی می کنند و سلاح ها و تجهیزات مورد استفاده گروه تروریستی پژاک ساخت این دو کشور است.

این در حالیست که موضوع حمایت مالی آمریکا از این دو گروه درمحافل سیاسی واشنگتن نیز مورد بحث و اظهار نظر بود.

پیشتر دنیس کوسینیچ نماینده کنگره آمریکا، در نامه ای به جورج بوش، نوشته بود: “سخت است باور کنیم پژاک بدون اطلاع، همکاری و حمایت آمریکا در عراق فعالیت می کند.

دولت ایالات متحده آمریکا درپاسخ به این سوال که آیا از پژاک حمایت مالی می کند یا خیر گفت، با اینکه اسم پژاک در فهرست گروههای تروریستی نیست، دولت مخالف فعالیت های تروریستی این گروه است.

خود گروه پژاک نیز درباره دستاوردهای دیدار نمایندگانش در واشنگتن، سکوت اختیار کرده است.

شیار شوگر در حالیکه از پشت عینکی به ما زل زده بود دریافت کمک و حمایت یا سلاح از آمریکا را رد کرد.

ادامه دارد…

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *