اخبار

سرکرده پ.ک.ک آزادی اوجالان را پیش‌نیاز صلح با ترکیه اعلام کرد

مراد کارایلان، از سرکردگان ارشد پ.ک.ک، خلع سلاح بدون تضمین قانونی برای آزادی عبدالله اوجالان را رد کرد و موانع بزرگی را که بر سر راه عادی‌سازی احتمالی روابط در ترکیه وجود دارد، برجسته نمود.

به گزارش خبرگزاری بی تاوان، یکی از سرکردگان ارشد گروه تروریستی کارگران کردستان (پ.ک.ک) به طور علنی شرایط سختگیرانه‌ای را برای هرگونه توافق صلح احتمالی با دولت ترکیه تشریح کرده و اعلام کرده است که آزادی عبدالله اوجالان، سرکرده زندانی، پیش‌نیاز قطعی برای حل مناقشه چند دهه‌ای است.

اظهارات مراد کارایلان که از طریق یک پیام ویدیویی در یک پلتفرم طرفدار پ.ک.ک پخش و گزارش شده است، در بحبوحه گمانه‌زنی‌های محتاطانه در ترکیه در مورد عادی‌سازی احتمالی یا از سرگیری روند صلح مطرح می‌شود.

اظهارات او بر موانع عظیم سیاسی و حقوقی پیش روی هرگونه پیشرفت دیپلماتیک بین آنکارا و گروه شبه‌نظامی کرد که توسط ترکیه، ایالات متحده و اتحادیه اروپا به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته می‌شود، تأکید دارد.

طبق گزارش ارگان رسانه ای پ.ک.ک، کاراییلان این تصور را که پ.ک.ک بدون امتیازدهی سیاسی جامع، به صورت یکجانبه خلع سلاح خواهد شد، رد کرد.

کارایلان با تأکید بر اینکه وضعیت سرکرده زندانی باید قبل از پیشرفت مذاکرات، اساساً مشخص شود، اظهار داشت: «برای دستیابی به صلح بین مردم کرد و دولت ترکیه، عبدالله اوجالان ابتدا باید آزاد شود.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا