۵ اسفند ۱۴۰۳

فعالین مدنی که در حین دستگیری “مسلح” بودند!

  • ۲۹ دی ۱۴۰۳
  • ۹۰ بازدید
  • ۰

انجمن بی‌تاوان: گروهک تروریستی پژاک با الگوگیری  از سرویس جاسوسی اسرائیل و آمریکا، از کلید واژه “فعال مدنی” برای تطهیر عناصر تروریست خود که اقدام به انجام فعالیت های تروریستی در خاک جمهوری اسلامی ایران می نمایند، بهره گیری می کند.

در سال های اخیر استفاده از واژه فعال مدنی به کرات در رسانه های ضدانقلاب و حامیان بین المللی آن ها به وفور مشاهده می شود.

گروهک های تروریستی پس از اینکه عناصر خود را برای انجام اقدامات تروریستی راهی خاک ایران می کنند، اگر چنانچه فرد تروریست در به نتیجه رساندن ماموریت تروریستی موفق عمل نماید، از اون قهرمان سازی کرده و در بوق و کرنا می کنند که اعضای به اصطلاح قهرمان ما موفق به انجام اقدام تروریستی در خاک ایران شده اند، اما اگر چنانچه این عنصر تروریست در انجام ماموریت تروریستی ناکام گردد، و در دام نیروهای امنیتی و نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیفتد و دستگیر شده یا به هلاکت برسد، این بار رسانه های گروهک های تروریستی با حمایت حامیان غربی و صهیونیستی برای تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی ناآگاه و مظلوم نمایی، از کلید واژه فعال مدنی استفاده می نمایند.

می‌توان گفت که فعال مدنی شهروند آگاه و مسوولی است که در مورد واقعات زندگی اطرافش واکنش نشان می‌دهد. عملکردهایش بیشتر بر اساس منافع عمومی و استوار بر عدالت، حقوق‏ بشر ارزش‌های انسانی و جهان‌شمول است.

به صورت بالقوه تمامی شهروندان فعال مدنی هستند و می‌توانند فعال مدنی باشند. هر شهروند که به خاطر منافع عمومی بدون درنظرداشت منافع شخصی و یا گروهی عمل نماید فعال مدنی است. این فعالیت مدنی می‌تواند شرکت در یک تظاهرات مسالمت‌آمیز، نوشتن مقاله در روزنامه، حضور در میزگرد رسانه‌ای، برگزاری نشست مطبوعاتی، پاک‌کاری خیابان‌های شهر، ترویج و گسترش فرهنگ حقوق بشر، مبارزه با فساد اداری، حفاظت از محیط زیست و کارهای دیگری که به نفع عموم جامعه را شامل شود.

عملکرد فعال مدنی بر اساس ارزش‌های قابل قبول جهانی استوار بر مدنیت و حقوق انسان‌ها بنا شده است. این ارزش‌ها شامل حقوق بشر، کرامت انسانی، عدالت، صلح، هم‌دیگرپذیری، محیط زیست سالم و … است. عملکرد قومی، قبیله‌یی، زبانی، نژادی، مذهبی، منطقه‌یی و گروهی شامل فعالیت مدنی نیست. فعال مدنی برای کسب قدرت و حمایت از گروه سیاسی خاص عمل نمی‌کند و عملکردش برای منافع عمومی و داوطلبانه است.

فعال مدنی واقعی شهروندی است که بدون درنظرداشت منافع شخصی اقدام به فعالیت مدنی می‌نماید. فعال مدنی واقعی اجازه نمی‌دهد که باورهای مذهبی، قومی و زبانی در قضاوت و عملکردش دخالت کند و باورهایش جهان‌شمول و ارزش‌محور است.

نقش فعال مدنی در جامعه نقش اصلاحی و آگاهی‌دهنده است. فعال مدنی نقش‌های زیادی از قبیل معلم، کارمند اداره دولتی، کارمند مؤسسه غیردولتی، استاد دانشگاه، کارگر ‏شهرداری، روزنامه‌نگار، نویسنده، شاعر، نقاش، دانشجو، بازیگر سینما، عکاس و… در جامعه به عهده دارد.

حال با این اوصاف به راحتی و با اندکی تامل و قضاوت عادلانه می توان نتیجه گرفت، که عناصر گروهک های تروریستی که به صورت مسلحانه و با تجهیزات جنگی داخل خاک یک کشور شده و اقدام به قتل و غارت و بمب گذاری و خراب کاری می نمایند، فعال مدنی نبوده و به قطعیت عنوانی به جز تروریست نمی توان بر آن ها نامید.

گروهک تروریستی پژاک یه یکی از گروهک های تروریستی ضدانقلاب می باشد و از بدو اعلام موجودیت منحوس، جنایت های تروریستی فراوانی را علیه شهروندان ایرانی اعم از هر قومیت و قشر مرتکب گردیده است، هرازگاهی برای دیده شدن در افکار عمومی، فردی از عناصر تروریست خود را تجهیز کرده و به منظور اقدامات تروریستی راهی خاک ایران می نماید و علی رغم اینکه مطمئن می باشند که فرد مذکور در دام نهادهای امنیتی ایرانی خواهد افتاد، بازهم با بی رحمی هرچه تمام تر برای پیشبرد هدف شوم خود، فرد مذکور را قربانی کرده و گرفتار می نمایند.

با توجه به اینکه جامعه کنونی در این برحه حساس به موضوع زنان و دختران بسیار توجه کرده و آن ها را در مرکز توجهات قرار داده است، گروهک تروریستی پژاک با زیرکی هرچه تمام تر به منظور پیشبرد اهداف تروریستی، از اعضای زنان خود به همین منظور به کارگیری می نماید که نمونه های متعددی از جمله زینب جلالیان، شیرین علم هولی، پخشان عزیزی و وریشه مرادی از این قبیل افراد هستند که قربانی بازی کثیف تروریستی پژاک شدند.

هریک از این افراد از کادرهای رسمی گروهک تروریستی پژاک بودند که از طرف پژاک برای انجام فعالیت های تروریستی راهی خاک ایران شده و توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده اند.

با وجود تمام مستندات در اینکه، این افراد هنگام دستگیری کاملا مسلح بوده و حامل تجهیزات تروریستی از قبیل بمب، نارنجک و دیگر ابزارآلات نظامی و جنگی بوده اند و نیز خود این افراد نیز نسبت به عضویت خود در گروهک تروریستی پژاک و ماموریت تروریستی محول شده از سوی کارفرمای تروریست خود معترف بوده اند، با این وجود، رسانه های تروریستی با پشتیبانی حامیان غربی و اروپایی خود و عده ای فریب خورده داخلی، آنها را فعال مدنی نامیده و با تبلیغات گسترده سعی در تشویش اذهان عمومی داشته تا بدین طریق با به چالش کشیدن جامعه، امنیت و آرامش مردم ایران را به چالش بکشانند.

نباید ساده لوحانه به مسئله پرداخت. زیرا سازمان برای آماده کاری نفوذی در بستر جامعه کادرها را ماهها در دوره آموزشی ویژه قرار می دهد و استفاده از پوشش فعال مدنی تنها یک فریب هست. زیرا همه این کادرها دوره آموزشی نظامی از جمله بکار بردان اسلحه و درست کردن بمب دست ساز را یاد می گیرند.

تفکر استفاده از فعال مدنی معمولا توسط موساد اسرائیل استفاده می شود. با توجه به همکاری گروهک تروریستی پژاک با سرویس های جاسوسی و بعضی از دولت های اروپایی،آنچه که از پژاک خواسته شده این است که پژاک در حوزه مدنی و بخصوص در بخش موضوعات حقوق بشری،در حوزه حقوق زنان و ادیان و باورها و مسائل زیست محیطی فعالیت نمایند و پژاک در حقیقت با تبعیت از کارفرمای خود، با این شیوه فعالیت های تروریستی خود را در داخل ایران سازماندهی می نماید.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین عناوین