۵ بهمن ۱۴۰۳
  • خانه
  • >
  • فرهنگستان
  • >
  • رسانه های گروه های تروریستی ابزار جدید حقوق بشر آمریکایی

رسانه های گروه های تروریستی ابزار جدید حقوق بشر آمریکایی

  • ۱۴ تیر ۱۴۰۱
  • ۳۵۹ بازدید
  • ۰

تروریسم رسانه‌ای که شامل تلاش ۲۴ ساعته بیش از ۲۰۰ شبکه تلویزیونی، رادیویی و رسانه‌ای در جهت تخریب وجهه جمهوری اسلامی در انظار مردم ایران و در صحنه بین‌المللی است.

انجمن بی تاوان : جمهوری اسلامی ایران بیش از چهار دهه آماج حملات تروریستی از سوی دشمنان داخلی و خارجی بوده است. به جرئت می‌توان گفت ایران یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم در جهان است می باشد به طوری که بیش از ۱۷ هزار شهید و حدود ۵ هزار جانباز ترور را در جریان اقدامات تروریستی و در طول این چهار دهه تقدیم انقلاب کرده‌ است.

از آغازین روزها پس از پیروزی انقلاب اسلامی ترورها آغاز شد؛ سپهبد قرنی و شهید مطهری جز اولین شهدای ترور هستند. چند ماه بعد از آن‌ها، محمد مفتح ترور شد. این سه ترور نشان داد هر کسی از هر قشری که با انقلاب باشد و قدم در مسیر پیشرفت کشور بگذارد ترور می‌شود؛ چه نظامی باشد و چه حوزوی یا دانشگاهی.

بعد از آن دامنه ترورها گسترده‌تر شد، از رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر تا مردم کوچه و خیابان هدف ترور قرار گرفتند. اما این پایان کار نبود، سایه شوم ترور تا امروز همچنان بر سر کشور و مردم ایران سنگینی می‌کند. ترور دانشمندان هسته‌ای و موشکی در اواخر دهه هشتاد، ترور ۱۷ تَن در مجلس شورای اسلامی توسط داعش، حادثه‌ تروریستی در جریان مراسم رژه نظامی نیروهای مسلح در اهواز، عملیات تروریستی در مشهد، ترور شهید فخری‌زاده و شهید صیاد خدایی از جمله جدیدترین حوادث تروریستی است که در سال‌های اخیر رخ داده، اوج این حوادث هم ترور سردار سلیمانی به دست دولت آمریکا است.

اینها تنها نمونه‌هایی برجسته از اقدامات تروریستی علیه ایران بعد از انقلاب اسلامی تا امروز هستند که در نتیجه آن بیش از ۱۷ هزار تن از هم‌میهنان عزیزمان قربانی ترور شده‌اند. ایران در سال‌های پس از انقلاب شاهد انواع مختلفی از تروریسم بوده است. شیوه‌های مختلفی که با هدف نابودی جمهوری اسلامی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شوند عبارتند از:

**اقدامات تروریستی گروهک‌هایی چون منافقین، جندالشیطان، رعد، پژاک، فرقان، کومله، دموکرات، توده، اشرار، خلق عرب، خلق بلوچ و …

**تروریسم نظامی دولتی که نمونه آن حمله عراق به ایران و حمایت مستقیم نظامی آمریکا در خلیج فارس از عراق بر علیه ایران است.

**تروریسم دولتی که ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان توسط رژیم اسرائیل و یا تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان مثال این موضوع است.

**تروریسم شبهه قانونی و دسته جمعی برخی کشورها علیه ایران که تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه‌گرایانه شورای امنیت علیه کشورمان که از دارو و غذا گرفته تا فروش نفت و قطعات یدکی و … را در بر می‌گیرد.

**تروریسم رسانه‌ای که شامل تلاش ۲۴ ساعته بیش از ۲۰۰ شبکه تلویزیونی، رادیویی و رسانه‌ای در جهت تخریب وجهه جمهوری اسلامی در انظار مردم ایران و در صحنه بین‌المللی است.

**تروریسم اقتصادی که مصداق آن مانع‌تراشی‌های آمریکا در مقابل کشورهای هم‌پیمان مانند برخی کشورهای اروپایی، چین و روسیه است.

در این شیوه‌های مختلف، گاهی دولت‌ها خود مستقیم اقدامات تروریستی را انجام می‌دهند و گاهی به صورت غیرمستقیم، مثلا تجهیز تروریست‌ها و حمایت از آن‌ها در دستور کارشان است، مانند حمایت سعودی‌ها از گروهک تروریستی «عبدالمالک ریگی». در این میان آمریکا بیشترین نقش را چه در حمایت از تروریسم علیه جمهوری اسلامی ایران و چه به صورت اقدامات تروریستی مستقیم در قبال ایران داشته است.

حمایت ایالات متحده در اقدامات تروریستی ایران کاملا محرز است. آمریکایی‌ها یا حامی مالی تروریست‌ها هستند یا سازماندهی آن‌ها را تمام‌عیار به عهده دارند و یا در امپراطوری رسانه‌ای خود تلاش می‌کنند از آن‌ها چهره‌هایی موجه و همراه با ملت به نمایش بگذارند و از این طریق اقدامات ضد حقوق بشری خود علیه مردم ایران را توجیه کنند. بر این اساس، ایران که خود قربانی تروریسم و تحریم‌های غیرانسانی است را به نقض حقوق بشر متهم کرده و از این طریق اقدامات تروریستی را به بهانه واهی حقوق بشر علیه جمهوری اسلامی اعمال می‌کنند، شیوه‌ای که بارها مستمسک تحریم‌های ظالمانه بیشتر علیه کشورمان قرار گرفته است.

آمریکا از حقوق بشر به عنوان ابزار سیاست خارجی برای وصول به اهداف خود استفاده می‌کند. این رژیم در عرصه سیاسی برای کشورها پرونده‌سازی می‌کند تا آن ها را وادار به استفاده از استانداردهای حقوق بشری خود کند؛ در حالی که دولت آمریکا بزرگترین تولید و صادرکننده تروریسم در جهان است و از آن به عنوان ابزاری برای اعمال حاکمیت خود در جهان استفاده می کند، بزرگترین داعیه‌دار مبارزه با تروریسم و مدعی حمایت از حقوق بشر نیز است. دروغی بزرگ که آن را در پشت سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی پر رنگ و لعاب پنهان کرده‌اند و با دستاویز کردن این دروغ بزرگ کشورهای آزاده و مستقل جهان را تحت فشارهای بین‌المللی قرار می‌دهند.

 

منبع : خبرگزاری آنا زهرا کریمی

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *