اخبار

همکاری اوجالان با میت ترکیه به همکاری پ.ک.ک و اسرائیل پایان داد

اسرائیل در طول یک سال ۱۱ جلسه با سازمان تروریستی پ.ک.ک برگزار کرد و وعده تشکیل «دولت» در دوران پس از اسد را داد. با این حال، پروژه‌هایی که سازمان اطلاعات ملی ترکیه (میت) از طریق اوجالان دنبال می‌کرد، پ.ک.ک را در تنگنا قرار داد و پ.ک.ک مجبور شد به اسرائیل «نه» بگوید.

انجمن بی تاوان: شیرزاد ممسانی، رئیس اتحاد اسرائیل-کردستان، به مذاکرات پ.ک.ک-اسرائیل اعتراف کرد. ممسانی اظهار داشت که طرف اسرائیلی سال‌هاست که روی منطقه خودمختار روژاوا-سوریه کار می‌کند و در سال گذشته ۱۱ جلسه در این زمینه برگزار شده است.

به گفته ممسنی، که گفت پ.ک.ک و اسرائیل ۱۵ روز قبل از سقوط رژیم بعث در قبرس دیدار کردند، مقامات اسرائیلی این پیام را به اعضای پ.ک.ک-SDG منتقل کردند: “اسد در حال سقوط است، ما با روس‌ها به توافق رسیده‌ایم، برای دوران جدید آماده باشید.”

الهام احمد، یکی از سرکردگان تروریستی که نماینده پ.ک.ک-SDG در سوریه است، اظهار داشت که آنها نمی‌خواهند سوریه فروپاشی کند و روابط خوبی با اسد دارند.

ممسانی، که در اورشلیم زندگی می‌کند، گفت: «در این مرحله، نقش سازمان اطلاعات ملی (میت) و وزارت امور خارجه بسیار برجسته‌تر شد. پروژه ترکیه در مورد آینده روژاوا، که از طریق اوجالان دنبال می‌شد، بر پیشنهاد اسرائیل ترجیح داده شد. کل این فرآیند در چارچوب «جلوگیری از ظهور تهدیدی علیه ترکیه در مرزهایش» شکل گرفت.»

اوجالان، اسرائیل را به چالش کشید
ممسانی تأکید کرد که سرکردگان تروریستی پ.ک.ک، طی نشستی در قبرس، پیشنهاد «منطقه خودمختار» اسرائیل را رد کردند و آزادی فیزیکی اوجالان و روند جاری «ترکیه بدون ترور» را از دلایل این امر برشمردند. ممسانی با اشاره به اینکه مقامات اسرائیلی پس از قبرس، در مالت نیز با رهبران تروریستی پ.ک.ک دیدار کردند، اظهار داشت که اسرائیل در آنجا نیز مکرراً همین پیشنهادها را تکرار کرده است.

ممسانی گفت: «الهام احمد، همانند قبرس، به وضوح به اسرائیلی‌ها در مالت گفت که آنها در چارچوب دیدگاه ترکیه-اوجالان باقی خواهند ماند و به یک سوریه دموکراتیک متعهد هستند. این پاسخ هیئت اسرائیلی را خشمگین کرد و آنها پاسخ دادند: «شما در چهار کشور ۸۰ میلیون جمعیت دارید و هنوز دولتی ندارید. ابتدا دولت خود را تأسیس کنید، سپس در مورد ملت‌ها و کشورهای دیگر صحبت کنید.»

تروریست‌ها می‌ترسند
از سوی دیگر، دکتر [نام]، یک فعال کرد سوری… مهدی داوود اظهار داشت که خشم زیادی نسبت به شبه‌نظامیان پ.ک.ک، به ویژه در قامشلی، و همچنین در حسکه و سایر شهرها وجود دارد. داوود با تأکید بر اینکه شبه‌نظامیان این سازمان از رفتن به خیابان‌ها می‌ترسند، گفت: «هزاران خانواده در مورد سرنوشت فرزندانشان که در ۱۰ سال گذشته از آنها گرفته شده است، سوال می‌کنند. آنها می‌خواهند کسانی که باعث این همه مرگ، محرومیت و ویرانی شده‌اند، پاسخگو باشند. با این حال، این سازمان به دنبال قربانیان جدیدی است تا از این همه فشار فرار کند. اعدام‌ها در منطقه افزایش یافته است. آنها برخی از مردم را مجبور می‌کنند تا گور خود را بکنند و آنها را زنده به گور کنند.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا