۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • خانه
  • >
  • اخبار
  • >
  • مصطفی کاراسو: «هیچ‌کس نباید تردید کند»؛ ما پ.ک.ک را منحل خواهیم کرد

مصطفی کاراسو: «هیچ‌کس نباید تردید کند»؛ ما پ.ک.ک را منحل خواهیم کرد

  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • ۴۸ بازدید
  • ۰

مصطفی کاراسو، از سرکردگان ارشد پ.ک.ک، پس از فراخوان اوجالان برای زمین گذاشتن سلاح‌ها، بیانیه جدیدی صادر کرد و گفت: «ما تحولی را که رهبر مطرح کرده است، انحلال پ.ک.ک و پایان مبارزه مسلحانه را محقق خواهیم کرد.» «هیچ‌کس نباید در این مورد شک و تردیدی داشته باشد.»

به گزارش خبرگزاری بی تاوان، پس از فراخوان عبدالله اوجالان، رهبر پ ک ک، برای زمین گذاشتن سلاح‌ها، مصطفی کاراسو، سرکرده پ ک ک، بیانیه جدیدی منتشر کرد. کاراسو در مصاحبه با مدیا هابر تی‌وی، رسانه پ.ک.ک، گفت: «ما متوجه تحولی که رهبری مطرح کرده، انحلال پ.ک.ک و پایان مبارزه مسلحانه خواهیم شد. هیچ‌کس نباید در این مورد تردیدی داشته باشد. دولت و حکومت باید بدون توسل به هیچ بهانه‌ای، هر آنچه را که در راستای دموکراتیزاسیون لازم است، انجام دهد.»

کاراسو با بیان اینکه فراخوان اوجالان نقطه عطفی بود، به طور خلاصه موارد زیر را بیان کرد:

«البته، تلاشی که رهبری انجام داده است توسط ما محقق خواهد شد. ما به این تلاش پاسخ خواهیم داد. ما همیشه در پاسخ به تلاش رهبری بوده‌ایم، ما چنین جنبشی هستیم. ممکن است کاستی‌ها، نارسایی‌هایی داشته باشیم، اما همیشه در پاسخ به تلاش‌های رهبری، در راستای خط فکری و سیاسی او بوده‌ایم. از این به بعد نیز به همین منوال ادامه خواهیم داد.»

کاراسو که گفته بود پ.ک.ک به ندای اوجالان جامه عمل خواهد پوشاند، سخنان خود را اینگونه ادامه داد:

«پ.ک.ک به این فراخوان گوش فرا خواهد داد. پ.ک.ک یک جنبش رهبری است. رهبری، سیاست و ایدئولوژی پ.ک.ک را تعیین کرده است. در این راستا، رهبری تعیین می‌کند که این جنبش چه خواهد کرد و چه خواهد کرد. ما نمی‌توانیم نماینده این جنبش و مبارزه به عنوان یک کل باشیم. اما رهبری به معنای نمایندگی از این جنبش به عنوان یک کل است. ما از این امر آگاه هستیم. ما همیشه این رویکرد را داشته‌ایم. ما پیروان و دنباله‌رو رهبری بوده‌ایم. امروز، ما پیروان و دنباله‌رو رهبری هستیم. ما تحولی را که رهبری مطرح کرده است، انحلال پ.ک.ک و پایان مبارزه مسلحانه را درک خواهیم کرد. هیچ کس نباید در این زمینه تردیدی داشته باشد. دولت و حکومت نیز باید بدون توسل به هیچ بهانه‌ای، آنچه را که در راستای دموکراتیزاسیون لازم است، انجام دهد.»

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *