۲ آذر ۱۴۰۳
  • خانه
  • >
  • مصاحبه
  • >
  • «قسد» یک تشکیلات جعلی برای خدمت به پ.ک.ک است

«قسد» یک تشکیلات جعلی برای خدمت به پ.ک.ک است

  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱
  • ۲۳۸ بازدید
  • ۰

انجمن بی تاوان : روز دوشنبه، یک سیاستمدار کرد سوری تاکید کرد که نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) از نظر ارزش‌ها، اصول و پروژه‌ها یک تشکیلات «جعلی» هستند و تنها یک نیروی «نمایشی» برای خدمت به برنامه های گروه تروریستی (PKK) هستند و توسط آن اداره می شود.

سکینه حسن، یکی از اعضای دفتر سیاسی حزب دموکراتیک کرد در سوریه (الحزب) به پایگاه خبری پرس گفت: نیروهای دموکراتیک سوریه از نظر ارزش ها، اصول و پروژه ها یک تشکیلات ساختگی است، این یک نیروی نظامی است که هیچ هدفی ندارد. یا برنامه سیاسی، فقط یک نیروی نمایشی برای جنگیدن. برای مبارزه برای به دست آوردن پول و کنترل برای خدمت به برنامه های پ.ک.ک، همانطور که توسط آن اداره می شود.”

وی افزود: رابطه ائتلاف بین المللی با (SDF) موقتی است تا از آنها به عنوان سرباز آماده برای مبارزه با داعش با خون کردها استفاده کند و حضور آنها را فقط در سیاست فشار بر برخی کشورهای منطقه سرمایه گذاری کند و هیچ چیزی وجود ندارد. پیوند ائتلاف به رهبری آمریکا به “SDF” هر پروژه سیاسی برای آینده سوریه و منطقه.”

این سیاستمدار کُرد توضیح داد: «اساساً نیروهای دموکراتیک سوریه در تمام مراحل شکل‌گیری هیچ پروژه کردی را نه اسماً و نه بالفعل حمل نمی‌کند و هرگز اعلام نکرده است که ابزاری برای یک پروژه کردی است، بلکه آن را داشته است. بارها و بارها از طریق تمامی مقامات خود تاکید کرد که آنها یک حزب یا جنبش کردی نیستند و دامنه گسترش، اتحادها و عملکرد آنها به وضوح تایید می کند.

حسن خاطرنشان کرد که «(SDF)، حزب اتحاد دموکراتیک (PYD)، یگان‌های مدافع خلق و همه آدرس‌ها و نام‌های آنها با اقدامات خود و کنترل منطقه در آوارگی کردها، باعث سقط کردها شده است. باعث ایجاد و توهین به روابط کردها با مخالفان ملی و مردم سوریه می شود.”

وی خاطرنشان کرد: «این نظام از آن رابطه راهبردی سوء استفاده کرد که جنبش کرد برای دهه‌ها برای به چالش کشیدن سیاست‌های نژادپرستانه علیه کردها توسط رژیم‌های متوالی مبارزه کرد که در دوران بعث و حکومت ظالم به زشت‌ترین شکل ظاهر شد.

این سیاستمدار کُرد در پایان سخنان خود، جنبش کرد را هدایت کرد و گفت: جنبش کرد در سوریه نباید پشت شعارها پنهان شود، با این واقعیت روبرو شود که سرنوشت کردها در خطر است و از روش سکوت و چانه زنی  نسبت به شیوه های این سیستم فراتر رود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *