اخبار

ثروت مسعود بارزانی به صد میلیارد دلار رسید

به گزارش انجمن بی تاوان، دیدار هاوال، سیاستمدار مستقل کرد، فاش کرد که مسعود بارزانی، رئیس سابق اقلیم کردستان، و خانواده‌اش ثروت هنگفتی از جمله پول نقد، شمش طلا و املاک و مستغلات را در داخل و خارج از اقلیم در اختیار دارند.

هاوال اظهار داشت: «ثروت مسعود بارزانی علاوه بر مالکیت مقادیر زیادی شمش طلا، کاخ‌ها، ویلاها و پالایشگاه‌های نفت که بین اعضای خانواده‌اش توزیع شده است، از ۱۰۰ میلیارد دلار فراتر می‌رود.»

وی افزود: «در سال ۱۹۷۴، بارزانی یک معامله مالی به ارزش تقریبی ۷۵ میلیون دلار انجام داد که در آن زمان بزرگترین معامله محسوب می‌شد.» وی همچنین توضیح داد که «بخش قابل توجهی از ثروت او ناشی از عملیات قاچاق نفت، اختلاس حقوق کارمندان خیالی در اقلیم، تبدیل پمپ بنزین‌های دولتی به سرمایه‌گذاری‌های خصوصی و خرید پالایشگاه‌های نفت است.»

هاوال افزود: «بارزانی بیش از ۲۰ گذرگاه مرزی غیررسمی را کنترل می‌کند که میلیاردها دلار برای او درآمد ایجاد می‌کنند و همچنین املاک دولتی را تصرف کرده و آنها را به پروژه‌های سرمایه‌گذاری تبدیل کرده است.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا