اخبار

اوجالان به پژاک: فریب قدرت‌های استعماری را نخورید؛ سلاح‌ها را زمین بگذارید و به مسیر دموکراتیک بازگردید

در دیدار اخیر عبدالله اوجالان با هیئت امرالی، وی ضمن اشاره به تحولات منطقه‌ای و شرایط حساس کنونی، بر ضرورت بازنگری در رویکردهای گذشته تأکید کرد.

به گزارش انجمن بی‌تاوان، اوجالان در این دیدار، شاخه ایرانی پ.ک.ک، موسوم به پژاک، را از هرگونه فعالیت مسلحانه برحذر داشته و نسبت به پیامدهای ادامه این مسیر هشدار داد.

وی همچنین با اشاره به نقش بازیگران خارجی، هرگونه همکاری یا اتکا به ایالات متحده آمریکا و اسرائیل را اشتباهی راهبردی توصیف کرده و آن را مصداق «فریب خوردن از سوی قدرت‌های استعماری» دانست. اوجالان تأکید کرد که چنین رویکردهایی نه‌تنها کمکی به تحقق اهداف نخواهد کرد، بلکه می‌تواند موجب پیچیده‌تر شدن وضعیت منطقه شود.

در ادامه این دیدار، اوجالان بار دیگر بر لزوم خلع سلاح پژاک تأکید کرده و خواستار حرکت به سوی فعالیت‌های سیاسی و دموکراتیک شد. وی تصریح کرد که مسیر حل مسائل، از گفت‌وگو، مشارکت مدنی و سازوکارهای دموکراتیک می‌گذرد و ادامه درگیری‌های مسلحانه، راه‌حلی پایدار به همراه نخواهد داشت.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تحولات منطقه‌ای و تغییر معادلات سیاسی، توجه بسیاری از ناظران را به آینده گروه‌های مسلح و نقش آن‌ها در روندهای سیاسی جلب کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا