۱۶ آبان ۱۴۰۳
  • خانه
  • >
  • اخبار
  • >
  • پ.ک.ک باید به مبارزه مسلحانه پایان داده و به مذاکرات صلح بازگردد

پ.ک.ک باید به مبارزه مسلحانه پایان داده و به مذاکرات صلح بازگردد

  • ۲۷ فروردین ۱۳۹۹
  • ۳۶۳ بازدید
  • ۰

به گزارش انجمن بی تاوان، حرکت اسلامی کردستان (حرکت آزادی) در بیانیه ای که تحت عنوان “خشونت باید به پایان رسیده و مبارزه در راه حق از راه های صلح آمیز پیگیری شود” منتشر کرده است با اشاره به بمبگذاری اخیر در کولپ و کشته شدن پنج کارگر در این منطقه از PKK درخواست کرد تا به خشونت پایان داده و از سازمان های مدنی، سیاسیون و روشنفکران نیز خواست تا در برابر خشونت ایستادگی کنند.

در این بیانیه آمده است: «متاسفانه این گونه اخبار به یکی از تیترهای اول خبرها در کشورمان تبدیل شده است. این تحولات ناراحت کننده ای که پایانی هم ندارد آرامش مردمانمان را بر هم زده است. در نزدیک به ۴۰ سال جنگ و درگیری هیچ کدام از طرف ها پیروز این نبرد نبوده و مردم نیز درد و رنج های فراوانی از این روند متحمل شده اند. تا زمانی که درگیری ها ادامه پیدا کند هم انسان های بی گناه جان خود را از دست خواهند داد و هم راه های سیاست دموکراتیک بسته خواهد بود. بر اساس آمار غیر رسمی، تا کنون در این درگیری ها صدها هزار تن کشته و هزاران روستا تخریب شده اند. میلیون ها انسان دست به مهاجرت زده و سرمایه از منطقه دور شده است. کسی که بیشترین آسیب را در این جنگ دیده است خود مردم کردستان هستند».

در ادامه این بیانیه آمده است: «تلاش برای حل مسئله کرد و مردم کردستان با استفاده از ابزار نظامی و خشونت باعث عمیق تر شدن مسئله خواهد شد. این روند به اقتصاد، سلامت روانی و صلح اجتماعی تمام کشور آسیب وارد خواهد کرد. علی رغم تمام نواقصی که داشت باید یک بار دیگر به روند مذاکرات صلح و دوران عدم درگیری که به مردم امید دستیابی به صلح اجتماعی را داده بود، بازگشت. PKK باید به اقدامات نظامی و خشونت آمیز خود که به مردمانمان آسیب زده و در راه مطالبات برحق آنان خرابکاری انجام می دهد پایان دهد. این کار برای بهبود آسیب های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مردم کردستان یک نیاز ضروری است. همچنین سازمان های مدنی به خصوص سازمان هایی که در منطقه کردستان حضور دارند، سیاستمداران و روشنفکران برای پایان دادن به مبارزه مسلحانه باید اقدام کرده و پیام صادر کنند. مبارزه مسلحانه در برابر سیاست دموکراتیک هم یک مانع و هم یک تناقض بسیار بزرگ است».

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین عناوین