۳ اسفند ۱۴۰۳
  • خانه
  • >
  • اخبار
  • >
  • گروه‌های وابسته به پ.ک.ک در کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه نخواهند بود

گروه‌های وابسته به پ.ک.ک در کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه نخواهند بود

  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
  • ۳۰ بازدید
  • ۰

سخنگوی کمیته مقدماتی کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه، اعلام کرد که گروه‌های وابسته به پ.ک.ک/ی.پ.گ از جمله س.د.گ و پ.ی.د در این کنفرانس جایی نخواهند داشت و باید منحل شوند.

به گزارش انجمن بی تاوان، حسن الدغیم، سخنگوی کمیته مقدماتی کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه، در گفت‌وگو تأکید کرد که گروه تروریستی پ.ک.ک/ی.پ.گ تحت عنوان س.د.گ (ق.س.د) یا پ.ی.د جزئی از روند این کنفرانس نخواهند بود.

وی با اشاره به اینکه شاخه‌های نظامی و سیاسی س.د.گ ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند، افزود: «در صورت انحلال شاخه نظامی، شاخه سیاسی نیز به‌طور خودکار منحل خواهد شد.

الدغیم گفت: پس از کنفرانس پیروزی و انتصاب احمد الشرع به ریاست‌جمهوری، اعلام شد که تمام تشکیلات نظامی منحل شده‌اند. از آنجا که این گروه‌ها باید در وزارت دفاع ادغام شوند، هیچ تشکیلات نظامی به این کنفرانس دعوت نخواهد شد.

کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه به دستور احمد الشرع، رئیس‌جمهور سوریه، تشکیل شده و کمیته آماده‌سازی این کنفرانس معیارهای شرکت‌کنندگان، برنامه زمانی و دستور کار نشست را بررسی کرده است.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین عناوین