ناگهان آلچی، روزنامهنگار، گفت که پ.ک.ک ممکن است کنگره خلع سلاح و انحلال خود را در ملازگرد برگزار کند، همانطور که پیش از این توسط دولت باغچهلی، رئیس حزب حرکت ملی ترکیه، گفته شده بود.
به گزارش خبرگزاری بیتاوان، ناگهان آلچی در مقاله امروز خود به این واقعیت اشاره کرد که کنگره مورد انتظار پ.ک.ک هنوز برگزار نشده است.
آلچی جلسات خود را با تونجر باکرهان، رئیس مشترک حزب دم، مقامات حزب حرکت ملی و وزارت دادگستری در مورد کنگره پ.ک.ک بازگو کرد.
ناگهان آلچی با بیان اینکه مقامات وزارت دادگستری اعلام کردند که امکان پیوستن اوجالان به کنگره از طریق پخش زنده وجود ندارد، خاطرنشان کرد که مقامات حزب حرکت ملی هنوز این نظر را دارند که کنگره هنوز میتواند در ملازگرد برگزار شود.
این مقام حزب حرکت ملی با اشاره به اظهارات یاشار گولر، وزیر دفاع ملی ترکیه در مراسم ۲۳ آوریل، به شرایط لازم برای برگزاری کنگره در ملازگرد اشاره کرد.