اخبار

پ.ک.ک و بارزانی در مورد احزاب کُرد سوری به توافق رسیدند

به دنبال دیدارهای انجام شده بین سران پ.ک.ک و بارزانی، هیات عالی کردهای سوریه دوباره فعال شده و تصمیم واحدی برای رفتن به ژنو۲ اخذ می شود.
انجمن بی تاوان آذربایجان غربی : صالح مسلم رهبر حزب اتحاد دموکراتیک کردهای سوریه (PYD) در گفتگو با شبکه ی تلویزیونی sterktv اعلام کرد: «خوشبختانه به دنبال دیدارهایی که در اربیل انجام شده، روابط شورای مردم غرب (نزدیک به پ.ک.ک) و شورای میهنی کردهای سوریه (نزدیک به بارزانی) در مسیر هموار افتاده و ما این توافق را یک رویداد تاریخی می دانیم و از بابت این موضوع از سران پ.ک.ک و حزب دموکرات کردستان عراق هم تشکر می کنیم.»
صالح مسلم همچنین به این موضوع اشاره کرد که میانجی گری های لیلا زنا و عثمان بایدمیر نماینده و شهردار دیاربکر در این حوزه تاثیرگذار بوده و نشستی نیز بین احزاب هر دو طیف نزدیک به بارزانی و اوجالان برگزار شده است.
از سویی دیگر پ.ک.ک از طریق ارگان های رسانه ای خود نظیر فرات نیوز و روزنامه ی اوزگور گوندم، از این موضوع اطلاع داده که بین سران پ.ک.ک و سران حزب دموکرات کردستان عراق (به رهبری مسعود بارزانی) دیدارهایی انجام شده و در این دیدارها بر روی این مساله توافق شده که احزاب کُرد سوری در قالب نهاد مشترک «هیات عالی کردهای سوریه» به ژنو۲ بروند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا