۷ آبان ۱۴۰۴
  • خانه
  • >
  • مصاحبه
  • >
  • فعال کُرد: پ.ک.ک برای ما گورستان هایی بزرگتر از شهرهایمان ساخت

فعال کُرد: پ.ک.ک برای ما گورستان هایی بزرگتر از شهرهایمان ساخت

به گزارش انجمن بی تاوان، پس از اقامه نماز عید سعید قربان، هزاران خانواده در (کردستان سوریه) به زیارت مزار اموات خود رفتند.

صبح امروز شنبه، شهروندان قامشلو، درک، آمودا، کوبانی و سایر مناطق به زیارت قبور بستگان خود رفتند

در همین رابطه محمود علو، فعال حقوق بشر کرد به پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر گفت: «پ.ک.ک، مردم کرد را در سوریه به ویرانی کشاند و برای آنها گورستان هایی بزرگتر از شهرها ساخته است».

وی افزود: این گروه در نبردهایی که ما هیچ علاقه ای به آن نداریم باعث کشته و زخمی شدن ده ها هزار نفر از مردم کرد شده است.

وی خاطرنشان کرد که “پ‌ک‌ک باعث تخریب شهرهایشان، آواره کردن مردم و پرتاب آنها به اردوگاه‌های حصار شده با مین شد.”

الو خاطرنشان کرد: پ‌ک‌ک دو کار را برای مردم کرد انجام داده است: ساخت گورستان و اردوگاه در سوریه در نتیجه سیاست‌های ماجراجویانه خود.

قبرستان‌ها در همه شهرها و شهرستان‌های سوریه، در مراسمی که از زمان شروع جنگ سوریه سنتی شده، صبح‌ها بعد از نماز عید فطر و قربان مملو از خانواده‌های کشته شدگان می‌شود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین عناوین