۷ مرداد ۱۴۰۴

حملات مکرر پژاک چگونه صورت میگیرد؟

  • ۵ مرداد ۱۴۰۴
  • ۹۶ بازدید
  • ۰

شب گذشته گروهک تروریستی پژاک به یکی از پایگاه های مرزی سردشت حمله کرد که موجب شهادت و زخمی شدن دو تن از مدافعان وطن شد. این سومین حمله پژاک طی یک هفته اخیر است. برای اینکه بدانیم این عملیات ها چگونه صورت میگیرد لازم است به چند نکته اشاره کنیم:

شاخه پ.ک.ک در سوریه اخیرا دیدارهایی رسمی با مقامات اسراییل برگزار کرده اند و خبر از امضای برخی توافقات دادند. پژاک هم یکی از شاخه های پ.ک.ک است.

پژاک در اقلیم کردستان آزادانه فعالیت میکند و دفاتر و مقرهایی دارد. آنها اقدام به ساختن چندین تونل در مرز اقلیم کرده اند که تا داخل خاک ایران امتداد دارد.

اعضای پژاک از طریق این تونل ها به راحتی وارد ایران میشوند و بعد از عملیات دوباره به اقلیم برمیگردند.

اقلیم کردستان پناهگاه و تنها مسیر پژاک برای ورود به ایران است. مقامات اقلیم علیرغم وجود یک توافق امنیتی اقدامی برای مهار جریانات تجزیه طلب نکرده اند.

بعد از عملیات های قبلی پژاک مقامات کشورمان موضعگیری رسمی نکرده اند و از بازخواست اقلیم خودداری کرده اند. این بی عملی حاشیه امنی برای پژاک درست کرده است.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *