اخبار

جوابیه آخرین نامه اوجالان منتشر شد…

سركردگان پ‌ك‌ك و پژاك در جواب آخرين نامه‌ي اوجالان از عقب‌نشيني در چندين مرحله خبر داده و طبق برنامه ریزی آنان ، آخرين گروه از اعضاي مسلح اين گروهک ها در تركيه، فصل پائيز از مرز خارج و به شمال عراق عقب‌نشيني خواهد كرد. اما عبدالله اوجالان دستور داده بلافاصله اين مرحله‌ي عقب‌نشيني شروع شود و در كمترين زمان ممكن تمامي اعضاي اين فرقه‌ها از تركيه خارج شوند.

انجمن بی تاوان آذربایجان غربی : به گزارش خبرگزاري‌هاي تركيه، سركردگان اين فرقه‌‌ها تجربه‌ي سال 1999در سر لوح کاری خود قرار داده و به دستور اوجالان مبنی بر عقب‌نشيني سریع و بلافاصله اذاعان داشتند که اشتباه اوجالان در سال 1999 را تکرار نخواهند کرد ؛ آنان همچنین اعلام کرده اند طبق آمار حدود 500 تن از اعضاي اين فرقه در زمان عقب‌نشيني از مرزها توسط ارتش تركيه كشته شده‌اند. لذا اين سركردگان معتقدند كه نبايد اشتباه سال 99 را تكرار كنند و بايد در چندين مرحله و به تدريج اعضايشان را از تركيه خارج كنند. اما اوجالان در جواب به اين پيشنهاد سركردگان قنديل‌نشين پ‌ك‌ك، دستور داده كه بلافاصله بايد خاك تركيه را ترك كنند.

طبق اخبار منتشره از آخرين نامه‌ي اوجالان، وي از جريان مخالف پ‌ك‌ك و پژاك با پروسه‌ي امرالي به شدت ابراز نارضايتي كرده و آنرا جرياني ضد صلح و آشتي خوانده است. گفتني است كه از همان ابتداي پروسه‌ي مذاكره با تركيه، بسياري از سركردگان پ‌ك‌ك و پژاك نارضي بودند چراكه منافع خود را در خطر مي‌ديدند. لذا با تمام وجود با اين اقدام مشترك اوجالان و اردوغان مخالفت كردند.

دولت تركيه يكي از شروط اساسي را خلع‌سلاح و بعد عقب‌نشيني اعضاي اين فرقه‌ها تعيين كرده و ظاهراً اوجالان نيز با اين خواست تركيه موافق است، اما سركردگان پ‌ك‌ك و پژاك كاملاً با اين رويه مخالف هستند و آنرا تكرار اشتباه سال 99 مي‌دانند كه به عقيده‌ي آنها، اشتباه محض اوجالان بود. چراكه وي براي حفظ جان خود به سرعت از گفته‌هاي پيشين خود ابراز پشيماني كرد و دستور عقب‌نشيني پ‌ك‌ك را به شمال عراق صادر كرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا