۷ اسفند ۱۴۰۳
  • خانه
  • >
  • اخبار
  • >
  • تجمع خانواده‌های قربانیان تروریسم پژاک در مقابل سفارت آلمان برگزار شد

تجمع خانواده‌های قربانیان تروریسم پژاک در مقابل سفارت آلمان برگزار شد

  • ۶ اسفند ۱۴۰۳
  • ۱۷ بازدید
  • ۰

خانواده قربانیان پژاک و پ‌ک‌ک با تجمع در مقابل سفارت آلمان در تهران، به حمایت کشور‌های اروپایی از گروهک‌های تروریستی اعتراض کردند.

به گزارش خبرگزاری بی‌تاوان، تجمع اعتراضی خانواده قربانیان اقدام‌های گروهک‌های تروریستی پژاک و پ‌ک‌ک روز دوشنبه، ۶ اسفند در مقابل سفارت آلمان در تهران برگزار شد.

هدف از این تجمع، اعتراض خانواده‌های قربانیان به اقدام کشور‌های اروپایی در پناه دادن به عوامل و سرکرده‌های گروهک‌های تروریستی بود.

معترضان که شماری از آنها تصاویری از اعضای به شهادت‌رسیده خانواده خود در اقدام‌های تروریستی گروهک‌های پژاک و پ‌ک‌ک به‌همراه داشتند، ضمن اعلام انزجار از این گروهک‌ها، خواستار اخراج عوامل و سرکرده‌های گروهک‌های تروریستی از کشور‌های غربی، به‌ویژه کشور‌های اروپایی شدند.

خانواده قربانیان تروریسم در بخشی دیگر با قرائت بیانیه‌ای، اعتراض خود را به حمایت کشور‌های اروپایی از تروریسم اعلام کرده و در ادامه متن اعتراضی خود را به‌طور رسمی به سفیر آلمان ارائه کردند.

قبلی «

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین عناوین