۲۳ مهر ۱۴۰۴
  • خانه
  • >
  • اخبار
  • >
  • تبریک نوروز به سبک پژاک /ایجاد خشونت و ترور در صدر برنامه های پژاک برای سال جدید

تبریک نوروز به سبک پژاک /ایجاد خشونت و ترور در صدر برنامه های پژاک برای سال جدید

به گزارش انجمن بی تاوان،گروه ترویستی پژاک درتازه ترین بیانیه خود اعلام کرد در سال جدید دور تازه ای از اقدامات تروریستی و خشونت گری را در پیش خواهد گرفت.

این گروه تروریستی که از زیر شاخه های سازمان تجزیه طلب و تروریستی پ.ک.ک می باشد، از سال ۲۰۰۴ که اعلام موجودیت کرد و تحت لوای پ.ک.ک به اصطلاح برای آزادی مردم کرد ایران اقدامات وحشیانه تروریستی خود را شروع نمود، ارمغانی جز ترور و وحشت و ویرانی و ناامنی برای کردها نداشته است.

از سال ۲۰۰۴ تاکنون انواع اقسام جنایت ها و خسارات مادی و معنوی در کارنامه این گروه منحوس تروریستی ثبت شده است.

پ.ک.ک و پژاک چیزی جز آلت دست کشورهای حامی تروریست نیستند و خوشبختانه برای همگان آشکار شده است که جز نکبت و بدبختی چیزی با خود ندارند.

رذالت و پستی تروریست های پ.ک.ک و پژاک تا آن جا پیشرفته است که به کودکان هشت نه ساله رحم نکرده و آن ها را با ربایش و ملحق کردن به صفوف خود برای انجام اقدامات تروریستی و انتحاری اماده می کنند.

گروه تروریستی پ.ک.ک و پژاک برای اعلام موجودیت باطل خود و ایجاد وحشت در میان شهروندان ایرانی، با تشویق حامیان تروریست شان هر از گاهی انسان های بی گناه را جنایکارانه می کشند.

سران تروریست های پ.ک.ک و پژاک و همچنین اربابان آن ها می دانند که اگر کوچکترین حرکت احمقانه ای در جهت برهم زدن امنیت خاک ایران و شهروندان ایرانی بردارند، در چشم به هم زدنی چیزی جز نام منحوس آن ها نخواهد ماند.همانطور که در گذشته نیز این امر برای آن ها اثبات شده است.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین عناوین