شهید کاوه مرادی از جمله شهدای کرد اهل سنتی بود که توسط گروهک تروریستی پژاک به شهادت رسید.
انجمن بی تاوان آذربایجان غربی به نقل از مرصاد نیوز، رسانه های معاند نظام به ویژه بی بی سی، دویچه وله و رادیو فردا نوروز تی وی که مدتی قبل ضمن موضعگیری علیه حکم اعدام “سهیل عربی” و “ریحانه جباری” (متهم به قتل عمد)، همصدا با سردمداران و متحدان به اصطلاح طرفدار حقوق بشر خود، به حکم اعدام و اجرای آن معترض شده بودند، در جدیدترین همصدایی و اعتراض خود علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، به طور هماهنگ حکم اعدام “سامان نسیم”، متهم به محاربه را زیر سؤال برده و علیه آن گزارشی پرحاشیه و سراسر کذب را منتشر کردند.
در بخشی از این گزارش آمده است: “بیانیهای که دیدهبان حقوق بشر روز سهشنبه، ۲۱ بهمن منتشر کرده است، عنوان میکند که دیوان عالی کشور حکم اعدام سامان نسیم را تایید کرده و اکنون خانواده و وکیل او نگرانند که این حکم در کمتر از دو هفته اجرا شود”.
شخص متهم قبل از دستگیری و محاکمه، در حدود یک سال در عضویت پژاک بوده و در فعالیتهای عضوگیری این فرقه تروریستی بسیار تأثیرگذار و مؤثر بوده است.
سامان نسیم (نعیم) شهروند اهل مریوان در تیر ماه سال ۱۳۹۰ در مناطق مرزی استان آذربایجان غربی ایران با نیروهای سپاه پاسداران وارد درگیری مسلحانه شده و سرانجام توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت میشود.
آرمان های انقلاب اسلامی در حمایت از محرومین از یک سو و شرایط ویژه منطقه از سوی دیگر لزوم تسریع در خدمت رسانی به منطقه را بیش از پیش حیاتی می نمایاند. شاهد این مدعا نیز عملکرد خود ضد انقلاب است که همواره از فعالیت هایی از این دست به شدت نگرانند به گونه ای که گروه هایی که در جهت سازندگی و آبادی منطقه می کوشند همیشه یکی از اهداف اولویت دار عملیات های تروریستی و یا تخریب روانی آنانند.
نمونه این جنایت حادثه تروریستی اردیبهشت ماه سال ۸۸ در پلیس راه جاده روانسر-پاوه بود که جمعی از نیروهای خدوم این پاسگاه به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
یکی از آن شهیدان، جوانی از روستای کلاه کبود از توابع بخش مرکزی شهرستان روانسر بود. شهید کاوه مرادی متولد آخرین روزهای شهریور ماه سال ۱۳۶۵ در یک خانواده مذهبی اهل تسنن در روستای کلاه کبود از توابع شهرستان روانسر دیده به جهان گشود.
دوران کودکی را در دامان پر مهر و محبت مادر سپری کرد و و بعد از گذشتن از دوران کودکی به سنی رسیده بود که باید به مانند دیگر همسالان خود الفبای زندگی را بیاموزد. دوران ابتدایی را با توجه به مشکلاتی که برای خانواده وی پیش آمد و با توجه به اینکه پدر وی در آن سالهای کودکی کاوه درگیر بیماری سرطان بود نتوانست به اتمام برساند و تا کلاس چهارم ابتدایی بیشتر درس نخواند.
سرانجام پدر کاوه پس از تحمل درد و رنج بسیار در سال ۱۳۷۷ به دلیل بیماری سرطان معده دار فانی را وداع گفت و مشکلات وی دو چندان ش.، از یک طرف کم دستی و عدم بضاعت خانوادگی و از طرفی قفدان پشتوانه محکمی چون پدر بیش از پیش زندگی را برای کاوه سخت و سخت تر کرد.
کاوه به ناچار برای بدست آوردن خرج و مخارج زندگی و برای بدست آوردن رزق و روزی حلال برای خانواده خود شروع به کار و تلاش کرد و در کنار کار و تلاش خود هیچ گاه راه مسجد را گم نکرد و از لحاظ مذهبی فردی معتقد و با ایمان بود که در تمام مراسمات مذهبی و مردمی شرکت می کرد.
شهید مرادی سرانجام به سنی رسیده بود که باید به خدمت مقدس سربازی می رفت و بعنوان یک رزمنده جهت دفاع از مرز و بوم ایران اسلامی به خدمت مشغول می شد. در پادگان آموزشی سراب نیلوفر دوره آموزشی دو ماهه را پشت سر گذاشت و پس از آن جهت ادامه خدمت به پلیس راه روانسر-پاوه اعزام و مشغول به خدمت شد.
سرانجام بعد از گذشت چند ماه از خدمت در تاریخ ۸۸/۲/۴ توسط عناصر تروریستی پژاک به درجه رفیع شهادت رسید و به جمع شهدای عزیز و والامقام اسلام پیوست. شهادت سرباز کاوه مرادی به مانند دیگر شهیدان گرانقدر برای همه مردم بخصوص اهالی روستای زادگاهش سخت و فراموش ناشدنی بود.
پیکر مطهر آن شهید بزرگوار پس از تشییع در قبرستان محل سکونتش به خاک سپرده شد.
خانواده شهید کاوه مرادی ضمن ابراز تنفر از این گروهگ تروریستی خواهان اجرای حکم عامل دستگیر شده اخیر هستند.
پژاک شاخه ایرانی حزب کارگران کردستان (پ ک ک) است که در ترکیه فعالیت می کند. “پ ک ک” از سوی ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا تروریستی شناخته می شود.
گفته می شود که اعضای مسلح این گروه در شهرهای مرزی در غرب کشور، به خصوص منطقه کوهستانی “قندیل” که در منطقه تلاقی مرزهای ایران، ترکیه و عراق قرار دارد، پناه می گیرند.