۲۹ آذر ۱۴۰۳

اهون چیاکو به اجبار در کوه ماندگار شد!

  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳
  • ۱۱۷ بازدید
  • ۰

انجمن بی‌تاوان: بعد از فراخواندن مکرر خداد مرتضایی مجد با نام سازمانی اهون چیاکو از عناصر اروپانشین گروه تروریستی پژاک از سوی سرکردگان  پژاک، بلاخره وی به اجبار از اروپا دل کنده و به کوه رفت و بنا به آخرین گزارش ها وی به اجبار در کوه ماندگار شد و با توجه به کارنامه‌ سیاهی که در اروپا برای خودش ایجاد کرد، امکان بازگشت دوباره به اروپا برای وی از دست رفت. چرا که دیگر کادرهای پژاک به اقامت طولانی مدت چیاکو معترض بودند و بنا به اساسنامه پژاک هر کادر این گروه تروریستی نهایتا باید به مدت چهار سال در یک منطقه اقامت داشته باشد.

پس از کنگره هفتم پژاک، علی رغم اینکه امیرکریمی و پیمان ویان سرکردگان تازه منصوب شده پژاک، برای چندمین بار از خداد مرتضایی مجد با کد سازمانی(اهون چیاکو) خواسته اند که به کوه آمده و درخصوص فعالیت های پژاک بعد از کنگره هفتم توضیحاتی ارائه بدهد، اما اهون چیاکو به بهانه واهی عدم وجود امنیت، از رفتن به کوه سرباز زده بود که در نهایت در روزهای اخیر مجبور به بازگشت به کوه شد.

همزمان با گنگره هفتم گروهک تروریستی پژاک که در اوایل فصل بهار  که برگزار شد، نسبت به فعالیت های پژاک در اروپا انتقاداتی تند مطرح شد که مسئولیت نابه سامانی فعالیت های پژاک مستقیما به شخص اهون چیاکو نسبت داده شد که بیش از هشت سال است مستقیما تحت کنترل شخص اهون چیاکو می باشد.

اوضاع نامطلوب و ناکارآمد اهون چیاکو در سازماندهی فعالیت های اروپایی پژاک و همچنین نبود پایگاه مردمی پژاک در میان کُردها، صدای تمام کادرهای قندیل نشین پژاک را درآورده است و با تحت فشار قرار دادن سرکردگان مشترک پژاک، خواهان بازگشت هرچه سریعتر اهون چیاکو به قندیل بودند اما وی به دلایل های واهی از رفتن به قندیل امتناع می کرد.

در گزارش منابع اطلاعاتی از درون گروهک تروریستی پژاک آمده است که اهون چیاکو در ۸ سال گذشته حتی نتوانسته است ۵۰ نفر از کردهای ساکن اروپا را به عضویت پژاک درآورد و معدود همراهان وی نیز از جوانان و نوجوانانی هستند که به طور غیرقانونی از کشور خارج شده و با مهاجرت به کشورهای اروپایی در پی پناهندگی با کارت پژاک هستند که در همین امر نیز تمام وعده های پژاک برای اخذ پناهندگی با شکست مواجه شده است.

علاوه بر این اهون چیاکو که خود نیز در پی پناهندگی در کشورهای اروپایی بود و همچنین وی مستقیما به خدمت سرویس های اطلاعاتی کشورهای بلژیک و فرانسه درآمده و با دادن اطلاعات درست و نادرست مربوط به ایران در پی خوش خدمتی به آن ها بوده است که البته در همین ماموریت نیز ناکارآمد ظاهر شد و تمام تلاش های او برای ماندن در اروپا شکست خورد و به اجبار وی به کوه بازگشت.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *