زنان در شرایط زندگی سخت خودکشی می کنند؛ پ ک ک و پژآک آنها را قهرمان اعلام میکنند.
انجمن بی تاوان: انجمن بی تاوان: ویان جاف (لیلا والی حسین) اهل سلیمانیه عراق، شب اول ماه فوریه سال ۲۰۰۶ در صفوف پ.ک.ک خودسوزی کرد و بعدا پ.ک.ک او را بعنوان قهرمان یاد کرد.
در گروهک تروریستی پ ک ک -پژاک زنان به صورت سیستماتیک مورد بهر ه برداری قرار میگیرند که ابتدا عبداله اوجالان برای اینکه زنان را در پ ک ک سازماندهی کند، ابتدا ان ها را ایزوله کرد و خود را بعنوان منجی زنان معرفی کرد و در این حوزه کارهایی مرموز را از طریق زنان انجام داد و بخصوص در زمانی که در دمشق -سوریه تعداد بیشتری زنان گرد او جمع شده بودند، خطاب به زنان گفت: “من شما ها را آزاد می کنم “و به شما زندگی نوین اهدا خواهم کرد “.
اهداف اوجالان در حقیقت منزوی کردن زنان بود و آنها را به شیوه های شگرف به اطاعت خودش در می آورد و زنان را در آموزش های ویژه قرار می داد و آنها را مجاب می کرد . زنان بعد از سپری کردن دوره آموزشی اوجالان ،بعنوان مریدان درجه یک او معرفی می شدند و در نتیجه اوجالان آنچه را که هدف قرار داده بود رسیده بود. زیرا از قدرت زنانگی آنها برای تحریک مردان در خط جنگ استفاده می کرد و هم اینکه بتواند بر پ ک ک تسلط کافی داشته باشد از زنان در همه جا استفاده می کرد و در این حین تعدادی از زنان به آنچه که اوجالان برایشان تعریف می کرد احساس ناتوانی می کردند و برای اینکه اثبات کنند که به رهبری وابسته هستند دست به خودکشی می زدند که یکی از این دختران ویان جاف (لیلا والی حسین) اهل سلیمانیه عراق در شب اول ماه فوریه سال ۲۰۰۶ که خودسوزی کرد .
هر چند که در آن زمان اوضاع پ ک ک بهتر بود و ملاقات با اوجالان وجود داشت این دختر در منطقه هفت نین خود کشی کرد. ابتدا شورای رهبری پ ک ک نیز معنا ندادند و بعد از چند روز با تشکیل جلسات محرمانه آنها بیانیه راجع به ویان جاف صادر کردند و او را بعنوان قهرمان اعلام کردند. در حقیقت با اعلام این خبر شورای رهبری پ ک ک به این قناعت رسید که استفاده از زنان به هر نوع به نفع آنهاست و با یک معنا خودکشی زنان را روا اعلام کردند و گرنه ویان جاف در نتیجه بحران های اخلاقی در پ ک ک دست به چنین اقدامی زد و نامه های از او بجا مانده فاش نشدند. زیرا ا او علنا ذکر کرده بود که در پ ک ک فساد و دورویی هایی که وجود دارد در هیچ جایی وجود ندارد. اما پ ک ک با دستکاری در نامه هایش او را بعنوان قهرمان یاد کرد تا اینکه بتوانند عشیره جاف را در سلیمانیه تحت تاثیر قرار بدهند.