۲ آذر ۱۴۰۳
  • خانه
  • >
  • اخبار
  • >
  • ابراز همدردی یک پژوهشگر آمریکایی با خانواده شهدای ترور

ابراز همدردی یک پژوهشگر آمریکایی با خانواده شهدای ترور

  • ۱۴ شهریور ۱۳۹۴
  • ۴۲۸ بازدید
  • ۰

یک پژوهشگر و نویسنده آمریکایی گفت: فرزند من هم در بیروت قربانی ترور شد و از این رو خودم را با شما خانواده های ترور همدرد می دانم.

انجمن بی تاوان آذربایجان غربی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دومین کنگره بین المللی ۱۷۰۰۰ شهید ترور، فرانکین لمب در سخنانی  با موضوع “اروپا و غرب از محکومیت اقدامت تروریستی تا حمایت از سازمان مجاهدین خلق” بیان کرد: من نزدیک به دوسال  است که به روی مساله تحریمها علیه ایران و سوریه کار کردم و به این نتیجه رسیدم که هدف قراردادن مردم از سوی رژیم های سیاسی به نام تحریم، اقدامی تروریستی و ظالمانه علیه مردم عادی است.

وی خود را جزو خانواده های قربانی تروریسم معرفی کرد و گفت: فرزند من هم در بیروت قربانی ترور شد و از این رو خودم را با شما خانواده های ترور همدرد می دانم.

این پژوهشگر آمریکایی در ادامه به روند تشکیل گروهک منافقین پرداخت و افزود: مجاهدین خلق سال ۱۹۹۷ جزو گروه های تروریستی معرفی شد و آمریکا هم این را تایید کرد ولی بعد از ۱۵ سال، آمریکا اعلام کرد که “ما تروریست خوب و بد داریم و مجاهدین جزو تروریست های خوب به شمار می رود.

وی هم چنین نبود شغل و عدالت در جوامع و رفاه اجتماعی را از علل گرایش جوانان به داعش عنوان کرد.

در ادامه این مراسم دکتر شهباز محسنی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز نیز در سخنانی به آسیب شناسی تمدن اسلامی پرداخت و گفت: در حال حاضر اختلاف بین ادیان به عامل تفرقه تبدیل شده است.

وی ادامه داد: مسئله وحدت و تقویت نگاه تقریبی، یک تاکتیک نیست بلکه یک استراتژی است اما متاسفانه شاهد ضعفهایی هم هستیم که باید آنها را شناسایی و بعد از آن به مدیریت چالشها پرداخت. اساس یک تمدن، امنیت است و این می تواند دستاوردهایی برای بشریت داشته باشد. در تاریخ شاهد آن هستیم که دنیا به دلیل انحطاط مسلمین  ضررهای بسیاری کرده است. وضعیت کنونی ما متناسب با آبشخورهای اصلی ما و سیاستهای کلان کشور و مسئولین نیست ما باید در زمینه مدیریت این چالشها فعالیت های داشته باشیم.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *