اخبار

پرواز هواپيماهاي تجسسي ترکيه بر فراز قرارگاه هاي پ.ک.ک در شمال عراق

هواپيماهاي تجسسي ترکيه به منظور جمع آوري اطلاعات در مورد تحرکات اعضاي گروه تروريستي پ ک ک در هفته جاري بر فراز قرارگاه هاي آن گروه در شمال عراق پرواز کرده اند.
انجمن بی تاوان آذربایجان غربی : دولت ترکیه از از استقلال نسبی پ ک ک در شمال سوریه احساس خطر کرده و بدنبال کسب اطلاعات از وضعیت گروهک تروریستی پ ک ک می باشد . ، به گزارش خبرگزاري تودی زمان ترکیه هواپيماهاي ترک از پايگاه هوايي “دياربکر” به پرواز درآمده و در حدود دو ساعت بر فراز قرارگاه گروه تروريستي پ ک ک در شمال عراق پرواز کرده و به عمليات تجسس پرداخته اند.
همسایگی ترکیه با شمال سوریه و وجود مرز مشترک میان این دو کشور احتمال حملات نظامی پ ک ک از این مرز به خاک ترکیه را افزایش می دهد، برنداشتن کام های مثبت از سویی دولت ترکیه در روند پروسه امرالی سبب عصبانت سران فرقه شده است و چندین بار ترکیه را تهدید به حمله نظامی کرده اند.
نيروهاي پ ک ک طبق توافق اتش بس با ترکيه وعده داده اند که به تدريج تمام نيروهاي خود را از خاک ترکيه خارج خواهند ساخت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا