اخبار

«شهرداری قندیل»: استخراج نفت مستلزم هماهنگی با پ ک ک است

مذاکرات و خلع سلاح پ ک ک استراتژی دولت ترکیه برای استخراج نفت از قندیل می باشد ولی شهرداری قندیل با آگاهی از سیاست های فریبانه ی مسعود بارزانی و اردوغان استخراج نفت از قندیل را مستلزم مجوز از سوی پ ک ک اعلام کرد.
انجمن بی تاوان آذربایجان غربی : رییس مشترک «شهرداری قندیل» در پاسخ به اظهارات اخیر وزیر انرژی ترکیه اعلام کرد که استخراج نفت در منطقه قندیل مستلزم هماهنگی و توافق با پ ک ک است. محمد حسن ریاست مشترک «شهرداری قندیل» در گفتگو با شبکه خبری روداو اظهار داشت: ما انتظار داریم عراق، ترکیه، کردستان عراق و پ ک ک بر سر مساله استخراج نفت در منطقه قندیل به توافقی دست یابند، به گفته ریاست مشترک شهرداری قندیل از آنجا که این منطقه در قلمروی پ ک ک قرار دارد در چنین مواردی این تشکیلات تابع تصمیمات پ ک ک خواهند بود.

محمد حسن اضافه کرد که تاکنون پ ک ک «شهرداری قندیل» را از چنین مساله ای مطلع نکرده است و در این مورد هیچ اظهار نظری نداشته است.

روز گذشته وزیر انرژی ترکیه اعلام کرد که به موازات پیشرفت مذاکرات صلح و خلع سلاح پ ک ک، توافقی میان ترکیه، عراق و کردستان عراق جهت استخراج و بهره برداری از منابع نفتی کوهستان قندیل (پایگاه اصلی پ ک ک) حاصل شده است. اکنون محمد حسن رضایت پ ک ک را نیز برای این اقدام ضروری می داند. در ترکیه خوشبینی در مورد خلع سلاح پ ک ک طی روزهای اخیر به شدت افزایش یافته و مقامات این کشور به به بهانه های مختلف این مساله را یادآوری می کنند. شایان ذکر است که منطقه قندیل در خاک کردستان عراق قرار گرفته اما تحت کنترل پ ک ک قرار دارد، «شهرداری قندیل» نیز از سوی این حزب به منظور اداره روستاهای منطقه قندیل تشکیل شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا