۳ دی ۱۴۰۳
  • خانه
  • >
  • اخبار
  • >
  • در یک نشست خبری اعلام شد شبکه اجتماعی بومی و محلی در آذربایجان‌غربی راه اندازی می شود

در یک نشست خبری اعلام شد شبکه اجتماعی بومی و محلی در آذربایجان‌غربی راه اندازی می شود

  • ۲۵ فروردین ۱۳۹۴
  • ۳۸۰ بازدید
  • ۰
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری از طراحی و راه اندازی شبکه اجتماعی بومی و محلی در آذربایجان غربی خبر داد.

 به گزارش کردپرس، «شهلا تاجفر» در نشستی خبر با اصحاب رسانه و مطبوعات  به مناسبت هفته زن ضمن اشاره به تهدیدات شبکه های اجتماعی و زیرسوال بردن ارزشهای اسلامی و آسیب های وارده به بنیان خانواده ها از طریق این شبکه های اجتماعی، افزود: براساس بررسی های صورت گرفته برخی از شبکه های اجتماعی مورد استفاده از سوی استکبار جهانی طراحی و در جامعه شیوع پیدا کرده است لذا باید در برابر این نوع تهدیدات هوشیارانه عمل نماییم.
تاجفر یاد آور شد: سرقت اطلاعات شخصی و خانوادگی و انتشار آنها در شبکه های اجتماعی مختلف، از دیگر تهدیدات و راهبردهای جبهه استکبار است که باید مورد توجه و مقابله قرار گیرد.
وی همچنین گفت: در این راستا برای مقابله با تهدیدات اجتماعی و امنیتی ناشی از این امر، شبکه اجتماعی با رویکرد بومی و محلی در استان بر اساس مقتضیات استان در حال طراحی و ساخت است که امیدواریم با رونمایی از آن بزودی شاهد استقبال و استفاده شهروندان از این شبکه اجتماعی باشیم.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی افزود: در صورت موفقیت این طرح در استان تلاش می شود در سطح کشور نیز اجرایی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از راه اندازی پارک های کارآفرینی بانوان در شهرستانهای مختلف خبر داد و اظهار داشت: ایجاد بازارچه های مشاغل خانگی و کانونهای فرهنگی و اجتماعی زنان در شهرستانهای آذربایجان غربی از دیگر برنامه های این اداره کل در راستای افزایش فعالیت های اجتماعی و اقتصادی بیشتر بانوان استان است.
وی یکی دیگر از طرح های در دست اجرای این اداره کل برای ارتقای جایگاه بانوان استان را اجرای طرح جامع توانمندسازی زنان استان ذکر کرد که این طرح برای دختران تحصیل کرده و زنان سرپرست خانوار طراحی شده است.
تاجفر، ایجاد حس خود ارزشمندی، ارتقای سطح امنیت روانی، تغییر نگرش جامعه نسبت به آسیب دیدگی خانواده های زن سرپرست، تسهیل مشارکت های اجتماعی زنان سرپرست خانوار و تثبیت اقتصاد مقاومتی از جمله اهداف اجرای این طرح برشمرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی در ادامه از توجه ویژه به بانوان روستایی و عشایری در برنامه های اجرایی امسال در استان خبر داد و گفت: یکی از برنامه های سالجاری، امضای تفاهم نامه احیای ورزش های بومی و محلی در سطح مدارس با همکاری آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان استان است.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری، طرح تغذیه سالم را نیز از دیگر طرح های در نظر گرفته شده برای سال جاری در سطح مدارس استان عنوان کرد و ادامه داد: این طرح نیز با همکاری مدیریت مشاغل خانگی و آموزش و پرورش اجرا می شود.
وی افزود: در حال حاضر هفت پارک بانوان در آذربایجان غربی فعال است که از این تعداد چهار پارک در ارومیه قرار دارند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی اظهار کرد: در مرکز استان و تمامی شهرستان ها نیز دو غرفه بازارچه ها را به محصولات روستایی اختصاص خواهیم داد تا روستاییان بدون واسطه محصولات خود را در آن به فروش برسانند.
به گفته وی، نیمی از جمعیت سه میلیون و ۱۰۰ هزار نفری آذربایجان غربی را بانوان تشکیل می دهند که نقش بسیار زیادی در حوزه های مختلف خانوادگی، تولید، کشاورزی، دامپروری، صنعت و فعالیت های اداری دارند.
همچنین بر اساس آمار حدود ۷۲ هزار نفر از بانوان آذربایجان غربی تحصیلکرده هستند که میانگین سنی آنها ۲۹ سال است.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *