به گزارش انجمن بی تاوان، رئیس سازمان جاسوسی آلمان روز سه شنبه اعتراف کرد که این کشور به سکویی برای جمع آوری کمک های مالی و جذب نیرو توسط سازمان تروریستی پ ک ک تبدیل شده است.
توماس هالدن وانگ، ریس آژانس اطلاعات داخلی آلمان BfV در یک کنفرانس خبری در برلین گفت: «پکک در حال سازماندهی کمپینهای مختلف جمعآوری کمکهای مالی در آلمان است و سپس از این پول برای تأمین مالی حملات تروریستی استفاده میکند».
او گفت که پکک همچنین از انجمنهای مختلف در آلمان برای جذب جوانان به عنوان جنگجویان خارجی استفاده میکند که سپس به ترکیه، سوریه یا عراق فرستاده میشوند.
وی تاکید کرد: «پکک یک سازمان تروریستی بینالمللی است و به حملات خشونتآمیز و کشتار در منطقه ادامه میدهد».
بر اساس گزارش امنیتی سالانه BfV که روز سه شنبه منتشر شد، سازمان تروریستی پ ک ک بزرگترین گروه افراطی خارجی در کشور است که حدود ۱۴۵۰۰ پیرو دارد.
بر اساس این گزارش، این گروه تروریستی سال گذشته حدود ۱۶٫۷ میلیون یورو (۱۷٫۸ میلیون دلار) در آلمان جمع آوری کرد و همچنین بیش از ۳۰ میلیون یورو در اروپا در کمپین های مختلف جمع آوری کمک های مالی جمع آوری کرد.
بر اساس این گزارش، از سال ۲۰۱۳، حداقل ۲۹۵ جنگجوی خارجی از آلمان به شمال سوریه و عراق سفر کردند و در آنجا آموزش نظامی از تروریست های پ.ک.ک دریافت کردند و در حملات مسلحانه در منطقه شرکت کردند.
بر اساس این گزارش، حداقل ۳۰ نفر از این جنگجویان خارجی در مناطق نبرد کشته شدند، در حالی که نزدیک به ۱۵۰ نفر از آنها در سال های اخیر به آلمان بازگشتند، بدون ارائه جزئیات بیشتر.
به گفته BfV، پیروان گروه پکک در سال گذشته بیش از ۳۰۰ جنایت از جمله حملات خشونتآمیز را در آلمان مرتکب شدند که منجر به صدمات شخصی و خسارت مالی شد. در این حملات حداقل ۹ نفر زخمی شدند.
در این گزارش با اشاره به فعالیت های تبلیغاتی این سازمان تروریستی برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی اروپا، آمده است: «پ.ک.ک در اروپا سعی کرده خود را به عنوان یک گروه غیرخشونت آمیز معرفی کند».
اما بر اساس این گزارش، در بسیاری از تظاهرات سالهای اخیر، پیروان پکک از خشونت استفاده کرده و با پلیس یا مخالفان سیاسی درگیر شدند.
پکک که توسط آژانس مجری قانون اتحادیه اروپا یوروپل به عنوان یک سازمان تروریستی «قومناسیونالیست» و «جداییخواه» طبقهبندی میشود، از سال ۱۹۹۳ در آلمان ممنوع شده است.
اگرچه ترکیه بارها از متحد خود در ناتو آلمان خواسته است تا اقدامات شدیدتری علیه پکک انجام دهد، اما فعالیتهای این گروه تروریستی تا حد زیادی توسط مقامات تحمل شده است و برلین تمایلی به انجام بیشتر برای مبارزه با این گروه ندارد.
ترکیه بارها نسبت به تحمل کشورهای اروپایی در قبال PKK ابراز نگرانی کرده است. با این حال، سازمان تروریستی هنوز هم حضور پررنگی در منطقه دارد و می تواند گردهمایی برگزار کند و در فعالیت های عضوگیری شرکت کند.