۱۵ آبان ۱۴۰۳
  • خانه
  • >
  • اخبار
  • >
  • عذرخواهی پ.ک.ک از مردم ترکیه به علت انفجار خونین «دیاربکر»

عذرخواهی پ.ک.ک از مردم ترکیه به علت انفجار خونین «دیاربکر»

  • ۲۸ دی ۱۳۹۴
  • ۳۸۰ بازدید
  • ۰

گروه تروریستی پ.ک.ک مسئولیت انفجار خودرو بمب گذاری شده در دیاربکر را برعهده گرفت و به دلیل کشته شدن غیرنظامیان به خصوص سه کودک عذرخواهی کرد.
انجمن بی تاوان آذربایجان غربی به نقل از فرات نیوز ، پ.ک.ک با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، هدف از این حمله، نیروهای امنیتی بود. در این بیانیه آمده است، تلاش‌های ما برای آسیب رساندن به غیر نظامیان نیست، ما ناراحتی خود را از کشته شدن چند تن از غیر نظامیان اعلام و تسلیت خود را به خانواده‌های این قربانیان ابراز می‌کنیم. از دیگر سو، «فیلیپ هاموند»، وزیر خارجه انگلیس گفت، ترکیه حق دارد علیه حملات تروریست های پ.ک.ک از خود دفاع کند.
وی با تاکید بر اهمیت ثبات در مناطق کردنشین ترکیه برای کل منطقه، از این گروه خواست تا حملات مخرب در ترکیه را متوقف کنند. وی در مصاحبه با روزنامه حریت تاکید کرد، ما به وضوح اعلام می‌کنیم، پ.ک.ک باید حملات مخرب خود در ترکیه را متوقف کند چرا که علاوه بر کشته شدن سربازان ترکیه‌ای، غیرنظامیان نیز در این خشونت‌ها کشته می‌شوند و این فاجعه‌بار است. وی افزود، امیدواریم که آنکارا به ‌زودی به پای میز مذاکره برای یافتن صلح همیشگی بازگردد. از سویی، «کمال قلیچدار اوغلو» بار دیگر به ریاست حزب جمهوریت خلق ترکیه انتخاب شد. سی و پنجمین کنگره سراسری این حزب که بزرگ‌ترین حزب مخالف دولت در مجلس ترکیه است در آنکارا برگزار شد و در آن قلیچدار اوغلو بار دیگر به ریاست این حزب انتخاب شد.
در خبری دیگر، «احمد داود اوغلو» نخست‌وزیر ترکیه اعلام کرد، به زودی این کشور قانون اساسی جدیدی را تدوین خواهد کرد و از قانون اساسی پیشین خلاص خواهد شد. وی اظهار داشت، ترکیه به زودی از قانون اساسی کنونی که به هیچ‌وجه در خدمت پیشرفت و توسعه ترکیه نیست خلاص خواهد شد و ما برای داشتن ترکیه‌ای جدید و یکپارچه، قانون اساسی جدیدی را تدوین خواهیم کرد.
از سویی روزنامه نگاران و دست اندرکاران رسانه‌های ترکیه با برگزاری تظاهراتی در استانبول با محکوم کردن اعمال فشار‌ها به خبرنگاران منتقد، خواستار آزادی همکاران دربند خود شدند. این تظاهرات با اجتماع روزنامه‌نگاران در منطقه «گالاتاسرای» آغاز و با راهپیمایی به سوی میدان تقسیم استانبول ادامه داشت. تظاهرکنندگان پلاکاردهایی با خود حمل می‌کردند که در آن سیاست‌های دولت حزب عدالت و توسعه در سرکوب آزادی رسانه‌ها و آزادی بیان محکوم شده بود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین عناوین