۷ آبان ۱۴۰۴
  • خانه
  • >
  • اخبار
  • >
  • صدها جوان کُرد از شمال سوریه فرار خواهند کرد

صدها جوان کُرد از شمال سوریه فرار خواهند کرد

عضو شورای میهنی کردهای سوری تصویب قانون سربازی اجباری در خودگردانی های سه گانه ی مناطق کردنشین را یک اقدام خطرناک دانست.
انجمن بی تاوان آذربایجان غربی : نشات زازا عضو شورای میهنی کردهای سوریه (ENKS) در گفتگو با شبکه ی تلویزیونی Rudaw به تندی از سیاست های حزب اتحاد دموکراتیک (PYD) و دیگر نهادهای کُرد سوری نزدیک به پ.ک.ک انتقاد کرد.
این سیاست مدار نزدیک به بارزانی اعلام کرد که مجلس خودگردانی جزیره، قانونی تصویب کرده و می خواهد بر اساس این قانون، جوانان مناطق کردنشین را به شیوه ی اجباری به سربازی ببرد.
نشات زازا اعلام کرد که بسیاری از جوانان کُرد از ترس این قانون، مناطق کردنشین سوریه را رها کرده و به اقلیم کردستان عراق و مناطق دیگر خواهند گریخت و این موضوع می تواند معادلات جمعیتی کردها را دچار خطر کند.
نشات زازا در پایان به این موضوع اشاره کرد که از مرز اقلیم کردستان عراق، از ترس پلیس محلی و نیروهای مرزبانی وابسته به خودگردانی جزیره، به شیوه ی قاچاقی وارد اقلیم شده و حالا برای بازگشت به شمال سوریه دچار مشکل شده است. وی همچنین اعلام کرد که ابراهیم برو رهبر حزب اتحاد کردهای سوری و از سیات مداران نزدیک به بارزانی از ورود به شمال سوریه منع شده و مدافعین کُرد وابسته به پ.ک.ک به او اجازه نداده اند از اقلیم وارد مناطق کردنشین سوریه شود.
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌ترین عناوین