اخبار

شگرد نوین اخاذی « پ ک ک» «پژاک» از اهالی روستا

عناصر گروهک با اجیر نمودن چند تن از جوانان و نوجوانان محلی به اخاذی ها و باج گیری از خانواده های کرد ساکن در مرزها ادامه می دهد.

به گزارش انجمن بی تاوان :بنا به گزارش اهالی روستاهای مناطق مرزی عناصر پ ک ک و پژاک شیوه اخاذی و باج گیری از خانواده های مناطق مرزی را تغییر داده و برای این کار ناشایست از جوانان روستا سوءاستفاده می نماید.
با تشدید سرما و برودت هوا عشایر مناطق مرزی از ییلاق کوچ و در روستاها ساکن شده اند، سکونت عشایر در روستاها و همچنین عدم تردد عناصر گروهک در روستاها اخاذی و باج گیری برای آنان غیر ممکن شده است ،بنابراین گروهک با فریب چند تن از جوانان و نوجوانان محلی و اجیر نمودن آنان ، این جوانان فریب خورده را ملزم به پوشیدن لباس های گریلای کرده تا بدین شیوه از خانواده ها اخاذی کنند.
این جوانان و نوجوانان فریب خورده بیشتر احشام روستائیان را شب ها در اختیار عناصر گروهک قرار می دهند.
پژاک بمنظور اینکه عناصر خودی در روستاها شناسایی و دستگیر نشوند اقدام به این حرکت ضد انسانی نموده تا در صورت بروز خطر دستگیری یا شناسایی افراد دیگری گرفتار شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا