اخبار

بمب گذاری «پ ک ک» در مسیر قطاری در شهر دیاربکر ترکیه

پ ک ک با بمب گذاری در مسیر ریلی قطاری در شهر دیاربکر ترکیه ،در اقدامی تروریستی قطار را منفجر کرد.

به گزارش انجمن بی تاوان به نقل از furkan haber ، یکی از تاکتیک های جنگ پ ک ک علیه ترکیه هدف گرفتن زیر ساختهای اقتصادی و توریستی در مناطق کردنشین ترکیه است . این گروه تروریستی سال گذشته چندین بار قطارهای باری و مسافربری را مورد حملات تروریستی خود قرار داد.
تخریب پلها و سوزاندن مدارس و منهدم کردن منبع برق و قطع تلفنها …..از تاکتیکهای جنگ پ ک ک محسوب می گردد.
بنا به آخرین اخبار منتشره از تحرکات تروریستی پ ک ک در مناطق کردنشین ترکیه ،یک قطار در شهر دیاربکر منطقه سور مورد حمله تروریستی پ ک ک قرار گرفت.

پ ک ک با جاسازی بمب دستی در مسیر ریلی ، حین عبور قطار در مسیر حرکتی خود ،اقدام به انفجار قطار کرده و بر اثر این انفجار ده واگن از مسیر خارج و خسارت سنگینی متحمل می شود . در این انفجار طبق خبرهای اولیه کسی آسیب ندیده چرا که قطار حامل بار بوده است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا